Remizele: cea mai folosită metodă de pariere la loterii

Categories utileby Robert I. Last updated Posted on
Remizele: cea mai folosită metodă de pariere la loterii

Probabil cea mai folosită metodă de pariere pe numerele unei loterii oarecare o reprezintă metoda parierii pe numerele aflate în sau la remiză.

Remiza curentă

Unul dintre cei mai importanți vectori statistici, reprezintă numărul de extrageri consecutive în care un număr sau o pereche de numere nu a fost extrasă de la ultima apariție.

Exemplul 1

Avem loteria Letonia Keno, iar numărul 47 nu a mai fost extras de 6 extrageri consecutive.

Exemplu Remize

În acest caz putem spune că înaintea extragerii ce va urma, numărul are remiza 6.

Pentru a ştii cum să pariem când jucăm un număr după valoarea remizei trebuie să avem măcar un element de comparație, adică remiza maximă.

Remiza maximă

Reprezintă cea mai mare remiză a unui număr din istoria loteriei sau într-o anumită perioadă de timp.

Dacă remiza curentă se apropie de remiza maximă, recomandat este să jucăm acel număr.

Exemplul 2:

Numărul 47 are remiza maximă 10 în istoricul din ultimul an, iar comparând remiza curentă cu cea maximă (6 spre deosebire de 10) pare indicat să pariem acest număr.

 

Un alt element de care ne-am putea folosi pentru a stabili numerele cu remiză pe care să pariem îl reprezintă compararea remizei curente cu frecvența mediei de apariție a numărului.

Această frecvența este dată de raportul dintre numărul total de extrageri şi numărul total de apariții al unui număr pe o anumită perioadă de timp.

FORMULA: Număr extrageri / Număr apariții = Media de apariție.

TIPS

Dacă vrem să jucăm numerele aflate deja la remiză, e indicat să le alegem pe cele a căror remiză curentă este mai apropiată de remiza maximă, și/sau care a depășit cel mai mult frecvența medie de apariție.

În plus, după ce un număr cu o remiză curentă destul de mare a fost extras, e indicat ca acest număr să fie pariat din nou, pentru că, statistic vorbind, numărul tinde să respecte valoarea frecvenței medii de apariție și pentru asta e nevoie ca numărul să apară mai des perioada următoare!

Această metodă se poate aplica şi la perechi, triple sau chiar combinații de mai multe numere, în cazul în care avem la dispoziție datele necesare pentru a realiza acest lucru.

 

Distribuie acest articol pe retelele tale preferate de Social Media 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *