Strategie loto Keno: Numerele care au ieșit din remiză

Categories Strategii de joc la lotoby Robert I. Last updated Posted on

Această strategie se referă la numerele care ies dintr-o remiză de minim 15, nu care sunt într-o remiză de minim 15 și se poate aplica doar la loteriile de tip Keno (20/70, 20/80, 20/90).

Pentru această strategie ai nevoie de numere care au ieșit dintr-o remiză mai mare sau egală cu 15.

Cuprins:

 • Ce sunt remizele?
 • De ce să joci numerele care ies dintr-o remiză egală sau mai mare de 15?
 • Cum aplici strategia pas cu pas?
 • Cum poți simplifica tot procesul?

Ce sunt remizele in loto?

Remiza reprezintă numărul de extrageri consecutive în care un număr sau o combinaţie de numere nu a fost extras.

În strategia de față, noi alegem acele numere care depășesc sau ating remiza de 15. 

Asta înseamnă că timp de 15 extrageri consecutive numerele respective nu au fost extrase. 

În momentul în care unul sau mai multe numere ajung la remiza 15 sau au depășit-o, le notăm și începem strategia de joc pe care am prezentat-o mai jos pas cu pas.

De ce să joci numerele care ies dintr-o remiză egală sau mai mare de 15?

În urma unor studii pe care le-am făcut asupra numerelor care ies din remize, am observat că numerele care ies dintr-o remiză de minim 15, au șanse de 95% să fie extrase în următoarele 10 extrageri.

Cum aplici strategia pas cu pas?

Pasul 1: Alege loteria.

Alegi loteria la care vrei să joci, de exemplu: Grecia Kino (20/80).

Atenție! Această strategie se aplică la orice loterie care are cota de minimum 2,75 la un număr.

Pasul 2: analizează remizele.

Accesezi tabelul cu Top Remize 1/1 (perioada cea mai mare) și analizezi numerelele din coloana ”Remiza actuală”.

Pasul 3: notează numerele din remiză.

Notezi pe o foaie toate numerele care au o remiză egală sau mai mare de 15 și aștepți ca unul sau mai multe numere să fie extrase.

În cazul nostru numerele care au o remiză de minim 15 sunt: 4, 8 și 29.

!Atenție: Dacă ai mai multe numere care sunt într-o remiză egală sau mai mare de 15, după ce sunt extrase le poți juca pe toate, dar neapărat individual, adică 1/1.

!!Atenție: cu cât joci mai multe numere în paralel, cu atât ai nevoie de bancă/buget mai mare.

Pasul 4: START pariuri.

În momentul în care unul sau mai multe numere pe care le urmăreai au ieșit din remiza egală sau mai mare de 15, adică au fost extrase, începi să pariezi progresiv.

Pariu progresiv = asta înseamnă că după fiecare pariu pierdut, trebuie să mărești miza ca să poți avea un profit garantat.

Poți folosi sistemele de joc: Fibonacci sau Martingale.

Mai jos ai desfășurarea celor două sisteme de pariere care îți arată de câți bani ai nevoie (minimum) ca să poți paria 10 ture și care este câștigul la fiecare tură.

Fibonacci

Martingale

Înainte de a alege un sistem, îți recomand să citești: Sistemele de joc Martingale și Fibonacci – Avantaje și dezavantaje

Atenție: în cele două imagini am simulat un buget minim. Totul depinde de suma cu care începi la primul pariu și ulterior trebuie să crești progresiv miza după fiecare pariu pierdut.

Exemplu: Ai pariat prima tură, să zicem pe sistem fibonacci, 1 leu. Aștepți extragerea, dacă nu a ieșit, mergi mai departe cu tura 2, 2 lei. Și tot așa.

Cum poți simplifica tot procesul? -> LOTOSTATS PRO

Dacă dorești să automatizezi procesul și să primești o alertă sonoră în momentul când un număr/numere ies dintr-o anumită remiză setată de tine, poți accesa https://lotostats.io

 

LOTOSTATS PRO este varianta PREMIUM a site-ului lotostats.ro, unde vei găsi mai multe statistici, generatoare de numere, alerte sonore, unelte și multe altele.

Concluzii

Strategia prezentată a fost testată și re-testată de noi, iar șansele de câștig sunt mult mai mari atunci când ai o strategie logică, față de numerele generate random sau ”la noroc”.

Cu toate acestea, va sfătuim să pariați responsabil!

Nu uita! Această strategie se aplică la orice loterie care are cota de minimum 2,75 la un număr.

Distribuie acest articol pe retelele tale preferate de Social Media 

14 comments

 1. Mda. Merci de articol. Ideea e ca eu pariam numerele aflate în remize mari. Mulți bani am pierdut asa. Am încercat strategia și pot sa spun ca merge. Am prins 5 numere. 2 la a 5 a tura, 2 la 3 a tura și unu la a 7 a tura. E destul de greu sa urmărești manual. Dar aplicația lotostats pro își face treaba foarte bine. Nu știu încă de ce nu am mai auzit de ea. Faceti o treaba buna.

 2. Argumentele sunt convingatoare pentru a fi luate in considerare in strategia de joc. Utilizarea pariului pe numerele aflate in remiza necesita urmarirea atenta pe „perioada..” alocarea sumei necesare pentru pariu si aplicat in „momentul” optim.

  1. Salutare. Articolul/Strategie se refera la numerele care ies dintr-o remiza, nu care se afla intr-o remiza. Daca un numar se afla intr-o remiza de 15 de exemplu, asteptam sa fie extras numarul si dupa aia incepem sa-l jucam.

 3. Pot spune că în primă fază am testat si eu strategia și pot spune că într-adevăr ies numerele. Eu am gasit nr ce m-au dus si la a 12 a tură după ce a iesit din remiza </=15.
  Mulțumesc

  1. Buna Daniel. Multumesc de mesaj.

   Da, sunt cazuri cand anumite numere depasesc 10 ture dupa ce au iesit dintr-o remiza mai mare sau egala cu 15.

   Depinde de istoricul numerelelor, eu uneori incep sa le joc dupa a 4-a sau a 5-a tura dupa ce ies din remiza.

 4. Toate bune si frumoase teoretic, practic insa ce facem daca in cazul nr 4 de la loto Grecia Kino iese la remiza maxima de 39 si noi jucam de la remiza 15, care este banca maxima pentru sistemul Fibonacci sau Martingale, atunci am pierdut tot ce am castigat pana la momentul respectiv.
  Eu recomand remize mai mari de 20-25 pt ca din experienta mea cel putin o data pe luna exista cel putin un numar care ajunge la remiza maxima sau mai rar chiar o depaseste.

 5. Va rog, daca se poate sa publicati castigurile pe o luna de zile cu numere iesite dintr-o remiza de 15 sau daca cineva a obtinut profituri dupa ce a aplicat timp de 30 de zile acasta stategie, jucand zilnic la una din loteriile tip Keno si care a fost banca .ms anticipat

  1. Mulțumesc frumos pentru articol, eu am mai folosit Martingale, o perioadă a mers bine treaba, dar după aia am avut ghinion cu un număr care n-a ieșit multă vreme și am abandonat. Se mai merită încercat cu 3 numere, jucate2si3din3(combinat) la 20/70sau20/80. Cred că o să joc din nou așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *